Hacksaw Ridge

This slideshow requires JavaScript.

Desmond Doss nektet å bære våpen under 2. verdenskrig, men ble likevel en av Amerikas største krigshelter. Hacksaw Ridge er den sanne historien om militærnekteren som mottok «Medal of Honor» for sin livreddende innsats.

Medisinstudenten Desmond T. Doss (Andrew Garfield) reddet 75 medsoldater på den japanske øya Okinawa i mai 1945. Som den eneste amerikanske soldaten i frontlinjen uten våpen mente han krigen var berettiget, men overbevist om at det å drepe var feil.

Selv om dette er en film om en mann som nektet å drepe får vi servert episk spektakulære og brutale slagscener på høyde med slagscener fra Gibsons tidligere film Braveheart, scener som er blitt fremhevet som en av de best regisserte slagscener i filmhistorien. I Hacksaw Ridge viser Gibson enda en gang sitt uovertrufne regi-talent idet han sidestiller rå og blodig villskap med verkende ømhet. Filmen er allerede blitt omtalt som Gibsons comeback.

Hacksaw Ridge er en film om famile, tro, kjærlighet og tilgivelse alt satt på prøve i en voldelig konfliktsituasjon – en film som rører ved en rå nerve, en film du ikke vil gå glipp av!

Trailer

Førpremiere
Andre verdenskrig

Sjanger: Biografi, Drama, Krig

Nasjonalitet: USA

Produksjon: Summit Entertainment, 2016

Spille­tid: 131 minutter

Språk: Engelsk (Info om undertekst kommer)

Regi: Mel Gibson

Med: Teresa Palmer, Andrew Garfield, Vince Vaughn, Sam Worthington, Luke Bracey, Hugo Weaving og Rachel Griffiths

Designet av Eivind Høimyr | Basert på Aggregate theme av Elegant Themes | Google+