Movies on War film camp 19.-23. juni 2021

Ønsker du å lære hvordan du lager en dokumentarfilm? Er du opptatt av rettferdighet, å stille vanskelige spørsmål, miljø, menneskerettigheter eller liknende? Bli med på årets Movies on War film camp!

Movies on War film camp arrangeres på Elverum Folkehøgskole fra lørdag 19. juni til onsdag 23. juni. Er du fra Innlandet, og mellom 16-20 år, kan du melde deg på. Det stilles ingen krav til tidligere erfaring, men vi ser etter deltakere med et brennende ønske om å utvikle seg som filmskaper og fordype seg i dokumentarfilm.

Bruk sommerferien til noe meningsfylt! Bli del av en gruppe som lager film om viktige og engasjerende temaer. Lær av profesjonelle veiledere og bli kjent med likesinnede.

Det blir lagt opp til 5 intensive dager med veiledning fra profesjonelle dokumentarfilmskapere. De vil gå i dybden av dokumentarfilmfaget og se nærmere på blant annet dokumentarisk fortelling, tema, intervjuteknikk, innspilling og klipp. Deltakerne får se film, og oppleve inspirerende møter med gjesteforelesere som tar for seg ulike temaer.

De ferdige filmene vil bli vist under årets Movies on War filmfestival fra 18.-21. november 201. Dersom det er ønskelig, hjelper vi deg også med påmelding til Amandusfestivalen og UKM.

Hvem kan være med?
– NY! Ungdom i alderen 16 til 23 år
– Deltakere må ha bostedsadresse i Innlandet (tidligere Oppland og Hedmark)
– Det stilles ingen krav til tidligere erfaring
– Du må ha et ønske om å dykke dypere inn i dokumentarfilm
– Du skal være opptatt av filmer med budskap
– Du må kunne delta på hele campen fra 19. – 23. juni.

NY! Påmeldingsfrist: 8. juni

KLIKK HER FOR Å BLI MED

*Deltakeravgift: 1040 kr (deltakeravgift kr 1000, behandlingsgebyr kr 40)
*Deltakeravgiften dekker overnatting overnatting samt alle måltider under oppholdet. Deltakerne må selv komme seg til og fra Elverum skysstasjon hvor de blir hentet. Eventuelle reiser under campen vil bli organisert av kursholder og veiledere.
*Informasjon om tidspunkter og timeplan kommer etter påmeldingsfristen.

KONTAKT
For spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt med filmcamp@moviesonwar.no

Campen er for unge filmskapere i alderen 16 – 23 år, med interesse for dokumentarfilm. Dette er et samarbeid mellom Movies on War filmfestival, Østnorsk filmsenter, Glomdalsmuseet og Trafo.no

Vi håper å se deg i Elverum i sommer!

Bilder fra sommerfilmcamp 2019