Movies on War signerer ny kontrakt med Sparebank 1 Østlandet

Denne uken har de to aktørene signert ny avtale for å styrke filmfestivalens vekst i regionen.

Sparebank 1 Østlandet har støttet festivalen i flere år, blant annet med 100 000 kroner til vinneren av vår årlige pitchekonkurranse. En pris som har blitt et flaggskip for festivalen som mottar store mengder gode ideer år etter år og nå har delt ut over 1 000 000 kroner til ulike filmprosjekter. Blant pitchens vinnere finner vi Kongens nei (Erik Poppe, 2016) og fjorårets vinner av beste film i Nordisk konkurranse En ny start (Ala’A Mohsen, 2020). De siste årene har Sparebank 1 Østlandet også støttet vår nye pris på 10 000 kroner til beste film i Nordisk konkurranse. Begge tiltakene fortsetter i den nye avtalen.

I år tar vi i tillegg steget om et utvidet samarbeid som vil lanseres til høsten.

Festivalsjef for Movies on War, Øystein Egge: Vi har hatt solid støtte og dialog med Sparebank 1 Østlandet er i flere år, med den nye kontrakten kan vi fortsette den positive utviklingen av festivalen i Elverum, og det er godt å ha solide lokale støttespillere på laget.

Banksjef i Sparebank 1 Østlandet Kjell Inge Bækken uttaler: Vi støtter Movies on War fordi vi mener festivalen er med på å sette søkelyset på både historisk og nåværende viktige saker folk bør være opptatt av.

Banksjef i Sparebank 1 Østlandet, Kjell Inge Bækken og Festivalsjef for Movies on War, Øystein Egge signerer ny kontrakt. Foto: MoW