serie-okkupert-3
serie-okkupert-3
serie-okkupert-2
serie-okkupert-2
serie-okkupert
serie-okkupert

Okkupert sesong 3

Norge | 2019 | 45 minutter

Visninger

Førpremiere, Intro, Q&A
22/11, 21:00
Elverum Kulturhus - Veslestua

Omtale

Den tredje sesongen av Okkupert skildrer tiden etter okkupasjonen. Et nytt Stortingsvalg skal holdes, og i valgkampen oppstår nye konflikter mellom oss nordmenn. Hvem er de egentlige frigjøringsheltene? Hva gjør vi med landssvikerne? Og hvordan forholder vi oss til Russland nå? Har de virkelig forlatt Norge? Okkupert 3 handler om nasjonal identitet i et land på kanten av en borgerkrig.

Gjester

 • Hilde Susan Jægtnes
  Hilde Susan Jægtnes Filmskaper og Jury

  Hilde Susan Jægtnes er født i USA av norske foreldre, og har bodd i Norge, Frankrike, Island, England, Florida, Sveits, Honduras og California. Hun er utdannet skuespiller og musiker ved Rose Bruford College i London, og har videre en bachelorgrad i statsvitenskap og internasjonale relasjoner fra San Francisco State University, samt en mastergrad i film- og TV-manusskriving fra University og Southern California i Los Angeles.

  Som dramatiker debuterte hun med stykket «Bombe» på Det Åpne Teater i 2003. Hennes første bokutgivelse var diktsamlingen “Det er noen som lyver” fra 2012.

  Jægtnes skrev sitt første manus i samarbeid med Kaveh Tehrani for sistnevntes kortfilm Victor, fra 2013. Med Bjørn Ekeberg skrev hun manuset Campingliv, som ble regissert av Ina Therese Lerner Grevstad i 2015. Deretter kom hennes første helaftens kinofilm, Alt det vakre, med regi av Aasne Vaa Greibrokk i 2016 og Hjertestart av Arild Andersen i 2017. Hun ble nominert til Amanda for beste filmmanus for sistnevnte.

  Hun har adaptert forfatter Maria Navarro Skarangers bok “Alle utlendinger har lukka gardiner”, som spilles inn i 2018-2019, med regi av Ingvild Søderlind. Jægtnes har også skrevet manus til sesong 3 av TV-serien Okkupert.

  Hilde sitter i juryen for Nordisk konkurranse og vil snakke om sitt arbeid med serien Okkupert under førpremieren på Okkupert sesong 3, fredag 22.11 klokken 21:00 i veslestua.

Billetter

Fakta

Tema: 

Sjanger: Drama, Politisk thriller, Fiksjon, TV-serie

Nasjonalitet: Norge

Spilletid: 45 minutter

Språk: Norsk

Regi: Erik Skjoldbjærg, Camilla Strøm Henriksen og Gunnar Vikene.

Med: Henrik Mestad, Eldar Skar, Ane Dahl Torp, Mads Sjøgård Pettersen

Aldersgrense: 12 år

Visninger

Førpremiere, Intro, Q&A
22/11, 21:00
Elverum Kulturhus - Veslestua