Pitch en idé om krig og konflikt, fred eller forsoning.

PÅMELDING ER NÅ LUKKET.

Sparebank1 Østlandet støtter Movies on War med 100 000 kr som gis til manusutvikling for en film eller TV-serie. Filmen/serien kan være fiksjon eller dokumentar. Den skal omhandle temaer som krig og konflikt, fred og forsoning.

Vinner av pitchekonkurransen 2019 var Anette Ostrø med prosjektet GOLDEN SWAN. Her med festivalsjef Øystein Egge. Foto: Erik Larsen

– Vi er stolte av å kunne huse en pitchekonkurranse i år også, med en solid premie på hele 100 000 kr. Resultater av pitchen har vi allerede sett i noen konkrete prosjekter som har blitt pitchet ved festivalen tidligere. Blant tidligere vinnere finner vi Trygve Røyneland som skrev manus til Kongens Nei basert på boka til Alf R. Jacobsen. Flere andre har også mottatt produksjonsstøtte etter å ha vært hos oss. Vi ser frem til å motta en rekke ideer, som etter en utvelgelsesprosess får presenteres for en faglig- og bransjetung jury og kolleger. Nå ønsker vi at så mange som mulig sender inn ideer de brenner for, som vi kan hjelpe opp og frem.

Pitchen vil finne sted på Elverum kulturhus 21. november og vinneren annonseres under åpningen samme kveld.

 

Kontakt og info:

Daglig leder Øystein Egge
Tlf. 986 01 734

Kurator Torunn Nyen
Tlf. 913 93 259